е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
 е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Кармична ли е срещата ни? Създадени ли сме един за друг?

 е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за любители астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

Допълваме ли се?

Погледнете аспектите, които подписват надлежно Слънцето на единия или на другия с планетите на колегата.

Има ли аспекти, значи сте дружно, тъй като вашите пътища се преплитат, задачите ви на герои в живота са в някакво взаимодействие – хармонично или с напрежение. И интересното е, че в случай че имате там като аспекти тригони, значи сте в някаква мистична естетика на лекотата и приятните прекарвания. Ако имате секстили, пред вас една след друга ще се отварят чудесни благоприятни условия да изживявате връзката си в действителност по прекрасен и сполучлив метод. Но в случай че аспектите са предизвикателни – съвпад, съпротива, квадрат, то вие просто НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТМИНЕТЕ този човек, свързани сте, ще се занимавате един с различен, щете – не щете, тъй като звездите споделят, че имате общи задания да разрешавате, общи пътища, по които да вървите. Така че запасете се с самообладание, самун и сол и тръгвайте на своя пилигримски воаяж – „ каквото ще бъде, ще бъде “ се пееше в остарялата ария!

Ако търсите отговор на въпроса по какъв начин ще живеете дружно, то вижте дали имате аспекти сред Луните, а ако нямате – на Луната с други планети на колегата. Те ни споделят дали „ се понасяме “ като трептения на всекидневно равнище, дали инстинктите ни са в естетика или в несъгласие. Тук аспектите се четат непосредствено (хармоничните са това, което споделя името им) – секстилът и тригонът просто са положителни, а предизвикателните са по-скоро негативен отговор на този въпрос.

(Вижте аспектите на планетите си в Astrobooth.com и тълкуванията им. Aко отсъстват, значи нямате такива аспекти. Очаквайте скоро и аспектите при Асцендентите.)

Били ли сме към този момент дружно?

Вижте надлежно аспектите си със Сатурн и Плутон (очаквайте скоро в Astrobooth и аспектите със Северния и Южен Лунен възел в допълнение на тази тема).

Всеки аспект на планета със Сатурн ясно демонстрира в коя област сме били лимитирани от другия в предходен живот или че ние сме го ограничавали или сме претърпели там загуба. Сега е време да се сложим на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР